Tapahtumat

Uusimmat uutiset aina ylimpänä

Lehtimajanjuhlat Turvapaikassa ke 22.9.

Tervetuloa keskiviikkona 22.9. 2021 kello 14 alkaen Lehtimajanjuhlaan!

Isä ohjaa meitä sanassaan juhlimaan määräaikoina. Hän pitää siitä, että iloitsemme kaikesta siitä hyvästä, mitä hän on meille suonut, henkemme ja ruumiimme hyvinvoinnin kannalta, sadonkorjuu puutarhoissamme on päättymässä.. 

Lehtimajanjuhla muistuttaa Israelin kansan asumisesta lehtimajoissa heidän palatessaan Egyptin orjuudesta luvattuun maahan. Samalla se on profeetaalinen lupaus siitä, miten Jeshua tulee korjaamaan lopunajan sadon ja palaa asumaan meidän kanssamme ikuisesti.

Ilm. 21:3; Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; 


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Israel -tilaisuus Turvapaikassa lauantaina 3.7.2021

Tervetuloa Israel -tilaisuuteen Turvapaikkaan lauantaina 3.7.2021 kello 14. Puhujavieraiksi on tulossa Aki ja Niina Liimatainen.

He ovat saaneet Isältä kutsun tehdä evankeliuimin palvelutehtävää ennen muuta juutalaisten parissa. Akin ja Niinan vaiherikkaaseen elämään kutsumuksensa parissa, Pyhän Hengen ihmeellisessä johdatuksessa, voit tutustua etukäteen. Heidän haastattelunsa löytyy tv7:n arkistosta Herätysliikehdintä -ohjelmasta.

Elämme aikaa, jolloin Isä etsii ja kokoaa omaisuuskansaansa Juudan ja Israelin heimoja palaamaan yhteyteensä ennalleen asettaakseen Daavidin sortuneen majan. Siihen suunnitelmansa toteuttamiseen hän kutsuu meitä, hänen omiaan, kutakin omalla paikallamme. Se, että saamme omin silmin kuulla ja nähdä, mitä Isä tekee kansansa keskuudessa nyt enenevässä määrin, innoittaa meitä muitakin jaksamaan eteenpäin ja löytämään vielä mahdollisesti piilossa olleita aarteita Jumalan sanasta.

Mikäli tiedät jonkun henkilön, joka olisi kiinnostunut tulemaan tähän tilaisuuteen, välitä kutsu hänelle.

Yeshua sanoi Matt. 15:24; "Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö." 

Tervetuloa!

 

__________________________________________________


Juhani Kuutti vierailee Turvapaikassa 14.11.2020

Tervetuloa sapattitilaisuuteen lauantaina 14.11.2020 kello 13 alkaen Turvapaikkaan. Raamatun Sanaa tulee jakamaan Juhani Kuutti. 

Tilaisuudessa on kaksi opetusjaksoa ja välillä kahvitarjoilu.

Osoite: Seppälän puistotie 3, 35800 Mänttä.

Ps. 146:5; Autuas se, jonka apuna on Jaakobin Jumala, se, joka panee toivonsa Herraan, Jumalaansa.


-----------------------------------------------------------------------------------------------Lehtimajanjuhlat Turvapaikassa 3.10.2020

Tervetuloa viettämään Lehtimajanjuhlaa Herran edessä Turvapaikkaan lauantaina 3.10. kello 13 alkaen.

3. Moos. 23:39-41; Mutta seitsemännen kuukauden viidentenätoista päivänä, kun te olette korjanneet maan sadon, viettäkää Herran juhlaa seitsemän päivää; ensimmäinen päivä on levon päivä, ja kahdeksas päivä on myös levon päivä. Ensimmäisenä päivänä ottakaa ihania hedelmiä puista, palmunoksia ja tuuheiden puiden lehviä sekä pajuja purojen varsilta, ja pitäkää iloa seitsemän päivää Herran, Jumalanne edessä. Ja viettäkää sitä juhlana Herran kunniaksi seitsemän päivää vuodessa. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen; viettäkää se seitsemännessä kuussa.

Ps. 36:8-10; Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa. Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta. Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden.

Ilmoitatko onko sinulla mahdollisuus osallistua tilaisuuteen (ruokailu/ keittolounas ja kahvi).

Tervetuloa!

email: takalan.elisa@gmail.com

Puh. 045-2579802 -----------------------------------------------------------------------------------------------Tilaisuudet jatkuvat taas! Vladimir Gutierrez Turvapaikassa 22.8.2020

Minulla on ilo kertoa, että Vladimir Gutierrezilla on jälleen mahdollisuus tulla jakamaan Raamatun Sanaa Turvapaikkaan, Seppälän puistotie 3, 35800 Mänttä.
Tilaisuus pidetään lauantaina 22.8.2020 kello 13 alkaen.  

Aikaa on kulunut hiljaisuudessa sapattitilaisuuksien suhteen aika kauan. Vielä ei kuitenkaan ole koittanut se hetki, jolloin enkeli ilmoittaa ettei aikaa enää ole (Ilm. 10:6). Me emme tiedä, kuinka kauan vielä päivä on ja voimme työtä tehdä hänen elopellollaan ennen kuin tulee yö, jolloin kukaan ei voi työtä tehdä, Joh. 9:4.

Tilaisuudessa on kaksi opetussessiota ja kahvitauko.
Olet lämpimästi tervetullut ja kutsu myös ystäviäsi ! Mikäli tarvitset majoitusta, ota yhteyttä.-----------------------------------------------------------------------------------------------Sapattitilaisuus Turvapaikassa lauantaina 15.2.2020 

Tilaisuus alkaa kello 15.30.

Esa Talkkari tulee puhumaan Raamatun Sanan löydöistään aiheesta:

ISRAELIN 10 KADONNUTTA HEIMOA, EFRAIMIN PALUU

- Kuka on kadonnut, milloin, miksi ja minne?

- Löytyvätkö he jostakin, milloin ja miten?

- Koskettaako kadonneet meitä suomalaisia, jopa sinua?

- Jos koskettaa, edellyttääkö tämä sinultakin jotakin?

- Voiko Suomi ja Israel olla jopa sukulaiskansat?

Kahvi ja alkurukoukset ennen opetusta, joka alkaa klo 16 ja kestää n. 2,5 t ja välillä pari kahvi-/mehutaukoa.

Hes. 37:21-23; "Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa. Minä teen heidät yhdeksi kansaksi siinä maassa, Israelin vuorilla, ja yksi kuningas on oleva kuninkaana heillä kaikilla. Eivätkä he enää ole kahtena kansana eivätkä enää jakaantuneina kahdeksi valtakunnaksi. Eivät myöskään he enää saastuta itseänsä kivijumalillaan, iljetyksillään eivätkä millään rikkomuksillansa, vaan minä vapautan heidät kaikista asuinpaikoistaan, joissa ovat syntiä tehneet, ja puhdistan heidät. Ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa."

Tule mukaan rukoillen, odottaen Isältä johdatusta tulevaan. Tuo mukana ystäviä ja tuttuja jopa teiltä ja aitovieriltä.

Lämpimästi tervetuloa!


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Sapattitilaisuus la 1.2.2020

Turvapaikka käynnistää alkaneen vuoden tilaisuuksien sarjansa lauantaina 1.2. kello 14 alkaen. Tervetuloa tuolloin viettämään sapattipäivää Turvapaikkaan Raamatun Sanan ja rukouksen merkeissä.

Olet tervetullut myös rukoustilaisuuksiin keskiviikkoisin klo 14.

Jeshuan opetuslapsina meillä on aina aihetta kiitokseen.

"Niin kuin te siis olette omaksenne ottaneet Messiaan Jeshuan, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niin kuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen." Kol. 2:6-7

Ota mukaan ystäväsikin!


--------------------------------------------------------------Sapattitilaisuus 16.11.2019

Shalom!

Lauantaina, marraskuun 16. päivänä (huom. aikataulun muutos) klo 12:

Tilaisuuteen on tulossa puhumaan Jukka ja Margit Nieminen Jerusalemista.

Aiheena: Varautuminen tuleviin päiviin ja Exodus.

Olet lämpimästi tervetullut!

Terveisin Elisa

Hes. 37:3-5; Niin hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, voivatkohan nämä luut tulla eläviksi?" Mutta minä sanoin: "Herra, Herra, sinä sen tiedät." Niin hän sanoi minulle: "Ennusta näistä luista ja sano niille: Kuivat luut, kuulkaa Herran sana. Näin sanoo Herra, Herra näille luille: Katso, minä annan tulla teihin hengen, ja te tulette eläviksi.

Ps. 116:1-2; Minä rakastan Herraa, sillä hän kuulee minun ääneni ja rukoukseni; sillä hän on kallistanut korvansa minun puoleeni, ja minä huudan häntä avuksi kaiken elinaikani.
-------------------------------------------------------------------------------------------Juhani Kuutti jakaa sanan aarteita 19.10.2019

Sanantutkija Juhani Kuutti saapuu taas Turvapaikkaan. Hän opettaa Raamattua lauantaina 19.10. alkaen kello 13.

Olet lämpimästi tervetullut! Kutsu myös ystäviäsi kuulemaan.

Sak. 14:9, 16, 17; Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi. .... Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.. Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, niille ei tule sadetta.-------------------------------------------------------------------------------------------Sapattikokous 14.9.2019 kello 14

Raamatunopettaja Keijo Lindeman saapuu Turvapaikkaan lauantaina 14.9. Keijo pitää opetustunnin alkaen kello 14.

Siunatkoon JHWH sinua näillä sanoilla:

Ps. 20:2-6; "Kuulkoon Herra sinua hädän päivänä, varjelkoon sinua Jaakobin Jumalan nimi. Hän lähettäköön sinulle avun pyhäköstä ja tukekoon sinua Siionista. Muistakoon hän kaikki sinun uhrilahjasi, ja olkoon sinun polttouhrisi lihava hänen silmissään. Sela. Hän antakoon sinulle, mitä sydämesi halajaa, ja täyttäköön kaikki sinun aivoituksesi. Suotakoon meidän riemuita sinun voitostasi ja nostaa lippumme Jumalamme nimeen. Täyttäköön Herra kaikki sinun pyyntösi."

Tervetuloa tilaisuuteen ja kerrothan toisillekin!


------------------------------------------------------------------------------------------ 
Sapatti-ilta aterian, musiikin ja Raamatun sanan ääressä 6.9.2019

Vietämme sapatti-iltaa aterian ja opetuksen ääressä perjantaina 6.9. klo 17 alkaen.

Mukana Mordechai ben Jakov Sabra -järjestöstä. Ilmoittautuminen tähän tilaisuuteen viimeistään 1.9. mennessä Elisalle sähköpostilla
takalan.elisa@gmail.com tai puh. 045-2579802. 

Vapaaehtoinen ateriamaksu. Tervetuloa kaikille!

---------------------

Tulossa on myös sapattikokous 14.9.2019 kello 14 / Raamatunopettajana Keijo Lindeman. Asiasta tiedotetaan lisää lähempänä ajankohtaa. 

_________________________________________
Efraim ja Rachel Naggari Israelista vierailevat Turvapaikassa keskiviikkona 14.8.2019

Tilaisuus alkaa kello 18. Jumalan Sanan evankeliumia sanoin ja sävelin. 

Efraim ja Rachel Naggari toimivat Israelissa mm. Elämän puolesta -työn kautta. Oheinen teksti on lainattu heidän nettiesittelystään:

Tavoitteenamme on toimia kohdussa kasvavien lasten suojelemiseksi. Kohdatessamme henkilöitä, jotka ovat päätyneet suorittamaan abortin, rohkaisemme heitä tekemään parannuksen ja pyytämään anteeksiantoa Taivaalliselta Isältä. Haluamme tukea ja vahvistaa heitä heidän elämässään.

"Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi. Jos suostutte ja olette kuuliaiset, niin te saatte syödä maan hyvyyttä; mutta jos vastustatte ja niskoittelette, niin miekka syö teidät. Sillä Herran suu on puhunut. Voi, kuinka onkaan portoksi tullut uskollinen kaupunki! Se oli täynnä oikeutta, siellä asui vanhurskaus, mutta nyt murhamiehet." (Jes.1:18-21)

Tässä haaste sinulle; Nyt on hyvä mahdollisuus pyytää mukaan kuulemaan evankeliumia ja tärkeää sanomaa elämän puolesta niitäkin, jotka eivät mahdollisesti vielä tunne Jeshuaa. Vihollinen tekee ahkerasti työtä varastaen, tappaen ja tuhoten. Jeshua tahtoo lahjoittaa elämän elettäväksi täällä maan päällä ja ikuisen elämän Hänen yhteydessään.

Tervetuloa! Tilaisuus alkaa kello 18.


-------------------------------------------------------------------------------Sapattitilaisuus keskellä kesärauhaa 3. elokuuta 2019

Turvapaikka pitää jälleen sapattitilaisuuden. Tilaisuus pidetään 3.8. kello 12 alkaen.

Tuolloin Raamatun Sanassa palvelee kuubalainen Vladimir Rodriguez Gutierrez.

Tervetuloa paikalle! Voit välittää tätä kutsua myös eteenpäin.

"Näin sanoo Herra: Noudattakaa oikeutta ja tehkää vanhurskaus, sillä minun autuuteni on lähellä ja minun vanhurskauteni ilmestyy. Autuas se ihminen, joka tämän tekee, se ihmislapsi, joka tässä pysyy, joka pitää sapatin eikä sitä riko, joka varoo kätensä tekemästä mitään pahaa!"                                    Jes. 56:1-2


-------------------------------------------------------------------------


Juhani Kuutin opetusten sarja jatkuu 

18.5.2019

Shalom!

Seuraava sapattitilaisuus pidetään Turvapaikassa 18.5. kello 12 (HUOMioithan kellonajan!). Raamatun sanassa palvelee jälleen Jumalan mies Juhani Kuutti. Luvassa on kaksi opetusjaksoa joiden välillä kahvitauko.

Tervetuloa!

Jes. 23:5-6; Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä herätän Daavidille vanhurskaan vesan; hän on hallitseva kuninkaana ja menestyvä, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa. Hänen päivinänsä pelastetaan Juuda ja Israel asuu turvassa. Ja tämä on hänen nimensä, jolla häntä kutsutaan: 'Herra on meidän vanhurskautemme.'


-------------------------------------------------------------------------


Juhani Kuutti jälleen Turvapaikassa 30.3.2019

Hei ystävät!

Tervetuloa seuraavaan Turvapaikan Sapattitilaisuuteen 30. maaliskuuta kello 14 alkaen.

Raamatun Sanaa tulee jakamaan ystävämme Juhani Kuutti.
Se on juuri sitä leipää, mitä me jokainen tarvitsemme tällä Elämän matkalla.

Matt. 7:13-14: Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
Ps. 119:105: Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni.


-------------------------------------------------------------------------


Sapattitilaisuus Turvapaikassa 23.2.2019

Tervetuloa viettämään sapattipäivää Turvapaikkaan 23.2. Tilaisuus alkaa kello 14, ja se vietetään Raamatun Sanan ja rukouksen merkeissä.

"Missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä."   Matt. 18:20

Tervetuloa, ja ota ystäväsi mukaan!


----------------------------------------------------------------------

Juhani Kuutti opettaa ja jakaa sanaa 19.1.2019

Turvapaikka aloittaa vuoden tarjoamalla Juhani Kuutin opetusta ja sanan jakamista lauantaina 19. tammikuuta. Tilaisuus alkaa kello 14. Tule rukoillen kuulemaan, mitä Isällä on annettavaa palvelijansa kautta. Kutsu myös ystäviä mukaan!

-----------------------------------------------------------------------

Sapattitilaisuus Turvapaikassa lauantaina 15.12.2018

Shalom ystävät! Tervetuloa levähtämään Turvapaikkaan Sanan ja rukouksen parissa. Pidämme sapattitilaisuuden lauantaina 15.12.2018 kello 14 alkaen. Jos tarvitset rukousta tai tunnet tarvetta päästä yhteyteen ja iloitsemaan yhteisestä uskosta, olet sydämellisesti tervetullut. Ota ystäväsikin mukaan!

-----------------------------------------------------------------------

Sapattitilaisuus 10-vuotisen taipaleen kunniaksi 24.11.2018

Tervetuloa jälleen Mänttään ja Turvapaikkaan lauantaina 24.11. kello 14 alkaen. Musiikista ja sanasta vastaa Risto Rinkkala. Ensimmäinen vuosikymmen Turvapaikassa on täyttynyt, joten meillä on aihetta tuoda Isälle kiitosta kaikesta Hänen hyvyydestään ja huolenpidostaan meitä jokaista kohtaan. Ilman Hänen kättään emme pysy pystyssä yhtään hetkeä. Kutsu mukaan ystäviä ja tuttuja. Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Kokoonnutaan yhteen ja tuodaan todistuksena sitä, mitä elämä on Yeshuan kanssa ja hänen suunnitelmissaan tuonut näinä viime vuosina. 


Ajela Abutbul jälleen Turvapaikassa

Shalom! Meillä on ilo kutsua sinut ja ystäväsi jälleen Turvapaikkaan perjantai-iltana 21.9. kello 18.

Tilaisuuteen tulee vieraaksi Israelista Suomessa käymässä oleva Ajela Abutbul. Hän puhuu aiheesta muinaiset suomalaiset / juutalaiset ja raamatulliset häämenot / "Messiaan morsian". Ilta on tarkoitus aloittaa sapattiaterialla. Mikäli sinulla on mahdollista valmistaa jotakin ruokapöytään, se on tervetullutta. 

Kerrothan tästä tilaisuudesta muillekin tutuille, ja ilmoitathan etukäteen, mikäli pääset tilaisuuteen!


Turvapaikkaan (Seppälän puistotie 3, Mänttä) saapuu messiaaninen rabbi Benjamin Lillemäe vaimonsa Even kanssa perjantaina 17.8. Tule viettämään iloista sapatti-iltaa ja kutsu mukaan ystäviäsi. Tilaisuus alkaa kello 18.

Tervetuloa!